Along Arman~~[L]ife [I]s [S]o [C]omplicated

By: Along Arman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 17-Dec-2008 13:40 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Potrait













Place: Masjid Terapung
Date : 21 November 2008
Camera: Canon Powershot
Taken by : alongarman
Edit by : alongarman


Wednesday, 26-Nov-2008 12:07 Email | Share | | Bookmark
Menghitung hari



Monday, 17-Nov-2008 11:59 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan cari makan





Semalam tiba-tiba aku teringin nak makan sotong goreng celup tepung kat Pantai Airport ataupun Pantai Teluk Ketapang. Biasanya demam camni patutnya kurang selera makan.Aku plak teringin makan itu ini. Pelik! Ekceli aku plan nak gi ari sabtu. Tapi member aku lak ada hal, kene la cancel. So, petang semalam aku ajak la member aku tuh dan kite orang janji jumpa kat sana kul 5.30. 5.30 sempat ke aku sampai kat sana? huhuh.. Tak kisah lah.

Lepas office hour... aku pun bergegas la ke pantai. Ingatkan aku yang terlambat, rupa-rupanya member aku lagi lambat huhu.. Wah, dah lama aku tak menjejak kaki ke sini. Dah banyak perubahan. Lain pulak aku tengok. Aku malas plak nak snap gambar pemandangan kat sini. Mood kurang. Sedang aku menunggu member aku tu, terserempak plak sepupu aku ngan mak dia (mak sedara) bawak anak dia si Zahirah jalan-jalan kat pantai. Dorang pun cam terkejut gak nampak aku kat situ. Ingat aku berdating agaknya.. Wakakaka...

Tak lama lepas tu, member aku pun datang dan kite orang pun terus jer order makanan. Lagipun perut memang dah berkeroncong sebab tengah hari semalam aku makan kuih tart jer.


Wednesday, 12-Nov-2008 01:16 Email | Share | | Bookmark
Bowling LPT2 2008

ISNIN-Dua ari lepas ada pertandingan bowling antara staff-staff LPT2. Seramai 40 orang peserta yang menyertai pertandingan semalam, termasuklah aku. Actually adik aku yang ajak join skali. Lagipun aku dah kenal dorang sebab dah biasa main badminton skali. Seronok memang seronok. Cuma agak terkilan sebab tak dapat piala. Huarghh! mencik tul! Ntah kenapa la malam tu bola aku asyik masuk longkang jerp. Adeh! Tekanan mental jap huhuhu.. Aku pun malas la nak karang entri panjang-panjang sebab mata aku dah ngantuk neh. Layan jerla gambar kat bawah neh....









Sunday, 9-Nov-2008 05:10 Email | Share | | Bookmark
The Story...

Agak lama aku menyepikan diri dan tidak update fotopages.
Lama jugak lah aku register di fotopages ni, cuma tak aktif jer. Mungkin korang tak kenal sape aku. Aku lebih mementingkan blog aku yang lagi satu. Langsung mengabaikan fotopages hehehe... Skang cam nak aktif balik fotopages ni. Tu pun kalau aku mampu untuk membahagikan masa antara blogspot & fotopages



Kenapa aku lebih ske layan blogspot berbanding fotopages? Banyak sebab. Fotopages tak banyak function. Hanya bleh upload gambar dan tulis artikel. Tapi blogspot banyak function. Aku bleh edit template, leh masukkan widget cam shoutbox, mp3 dan banyak agi. Aku bleh edit macam-macam. Banyak jugak lah bleh blajar melalui blogspot Korang plak macam mana?

Kalo nak jenguk-jenguk blog aku just click jer kat http://hanatrg.blogspot.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net